zaterdag, januari 23, 2021

Foto update – Gewonde bij uitslaande brand in ouderenwoning Keverdijk Rotterdam

Rotterdam – Bij een brand in een serviceflat aan de Keverdijk in IJsselmonde is vrijdagochtend vroeg een gewonde gevallen. De brandweer kreeg rond zes uur de melding binnen van een woningbrand op het adres. Ter plekke bleek het te gaan om een felle brand. Een persoon stond op het balkon en moest behandeld worden voor rookinhalatie.

De brandweer wist het vuur uiteindelijk snel onder controle te krijgen. Zij konden echter niet voorkomen dat de woning in zijn geheel uitbrandde. Bewoners van omliggende woningen werden ontruimd en opgevangen. Er wordt gekeken of zij terug kunnen naar hun eigen woningen of elders onderdak moeten krijgen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Het slachtoffer is met rookinhalatie naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Foto’s : Robin Veerman

 

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg