maandag, januari 18, 2021

Drie verdachten aangehouden voor schietpartij Klaverstraat Rotterdam (video)

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond drie personen aangehouden, zij worden verdacht betrokken te zijn bij een schietpartij eerder die avond aan de Klaverstraat. Rond 10 uur zaterdagavond hoorde buurtbewoners diverse knallen en belde de politie. Agenten die direct een onderzoek instelden, kwamen op straat meerdere kogelhulzen tegen waarop een groot plaats delict werd gemaakt.

Naast de kogelhulzen kwamen agenten ook een plas bloed tegen met enkele hulzen daarnaast. De politie stelde direct een onderzoek in en spraken meerdere getuigen die diverse verdachten zagen wegrennen. Later die avond meldde een gewond persoon zich bij het ziekenhuis om behandeld te worden, de politie vermoed dat deze persoon gewond is geraakt door de schietpartij, hij is dan ook aangehouden voor verhoor.

Aan de hand van de signalementen kon de politie dezelfde avond drie verdachten aanhouden, zij worden op het politiebureau verhoord. Twee geparkeerde auto’s zijn beschadigd geraakt door kogels. Een auto heeft een gesneuvelde ruit, de ander heeft gaten in de motorkap. Heeft u informatie over dit schietincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

Foto’s | Robin Veerman & Jeffrey Jacobs |

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg