maandag, januari 25, 2021

Honderden auto’s rijden mee in stoet om overleden acteur Paul Walker te herdenken Rotterdam

Rotterdam – Honderden fans van de Amerikaanse acteur Paul Walker zijn zondagavond bijeen gekomen voor een tour ter nagedachtenis aan de overleden acteur. Afgelopen zaterdagavond kwam de acteur om het leven bij een verkeersongeluk in Los Angeles.  Door de rol als Brian O’Connor in de Fast and the Furious films werd de 40-jarige acteur bekend.

Na een evenement van zijn liefdadigheidsorganisatie Reach Out Worldwide ging hij met een vriend mee in een Porsche. Door een te hoge snelheid botste deze tegen een lichtmast aan, vervolgens klapte het voertuig tegen een boom en vloog in brand. Door het ongeval kwamen Paul Walker en zijn vriend om het leven.

Om 20:00 hebben honderden fans zich verzameld bij winkelcentrum Binnenban in Hoogvliet. Hierna zijn zij door de politie naar de woonboulevard in Barendrecht begeleid. Vele autoliefhebbers laten weten dat het voor altijd anders zal zijn om naar een film van Fast and the Furious te kijken, de filmreeks zou zonder Paul Walker niks meer waard zijn.

Update

Omdat er zoveel belangstelling is bij de stoet is besloten om de auto´s naar het parkeerterrein van voetbalstadion De Kuip te begeleiden.

Foto’s : Dutch Modball Team

foto 1 (1) foto 2 (1) foto 3 (1) foto 4

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg