Honderden auto’s rijden mee in stoet om overleden acteur Paul Walker te herdenken Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Honderden fans van de Amerikaanse acteur Paul Walker zijn zondagavond bijeen gekomen voor een tour ter nagedachtenis aan de overleden acteur. Afgelopen zaterdagavond kwam de acteur om het leven bij een verkeersongeluk in Los Angeles.  Door de rol als Brian O’Connor in de Fast and the Furious films werd de 40-jarige acteur bekend.

Na een evenement van zijn liefdadigheidsorganisatie Reach Out Worldwide ging hij met een vriend mee in een Porsche. Door een te hoge snelheid botste deze tegen een lichtmast aan, vervolgens klapte het voertuig tegen een boom en vloog in brand. Door het ongeval kwamen Paul Walker en zijn vriend om het leven.

- Advertisement -

Om 20:00 hebben honderden fans zich verzameld bij winkelcentrum Binnenban in Hoogvliet. Hierna zijn zij door de politie naar de woonboulevard in Barendrecht begeleid. Vele autoliefhebbers laten weten dat het voor altijd anders zal zijn om naar een film van Fast and the Furious te kijken, de filmreeks zou zonder Paul Walker niks meer waard zijn.

Update

Omdat er zoveel belangstelling is bij de stoet is besloten om de auto´s naar het parkeerterrein van voetbalstadion De Kuip te begeleiden.

Foto’s : Dutch Modball Team

foto 1 (1) foto 2 (1) foto 3 (1) foto 4

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrachtwagen en auto botsen op Vondelingenplaat in Rotterdam, chauffeur bekneld

Rotterdam - Om 16:00 uur vanmiddag heeft zich een botsing voorgedaan tussen een vrachtwagen en een auto voor...

Moeder overleden na ongeluk, kind in woning overleden na vermoedelijk steekpartij in Boekel

Boekel/Wilbertoord - Bij een mogelijk steekincident in een woning aan de Dotterbloem in Boekel is woensdagmiddag een kind...

Explosie bij eerder beschoten woning Kerkhoflaan Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 februari is een explosief afgegaan bij een...

Raketwerpers en veel vuurwapens en drugs aangetroffen na groot onderzoek

Rotterdam - Op maandagochtend 29 januari heeft de politie in Rotterdam een grote hoeveelheid zware vuurwapens gevonden en...