Omstanders redden personen uit te water geraakte auto Zijdeweg N475 Ouderkerk aan den IJssel

zondag 1 december 2013 10:47

Ouderkerk aan den IJssel – Een automobilist is zondagmorgen even voor half tien op de Zijdeweg N475 met zijn auto te water geraakt. Bij hem in het voertuig zaten nog drie andere inzittenden. Vrienden die achter hen reden en het ongeval zagen gebeuren twijfelden geen moment en hebben drie van de vier inzittenden uit het voertuig gehaald. De vierde zou nog bekneld gezeten hebben bij aankomst van de brandweer. Nadat de brandweer een deur kon forceren is ook deze uit het voertuig gehaald.

Hiervoor werd de auto met de ladderwagen omhoog gelift om makkelijker bij het slachtoffer te kunnen. Naast vier ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse. Zij hebben de vier slachtoffers, waarvan één met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een takelbedrijf heeft na het sporenonderzoek van de politie de auto geborgen.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Omstanders redden personen uit te water geraakte auto Zijdeweg N475 Ouderkerk aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Ouderkerk aan den IJssel – Een automobilist is zondagmorgen even voor half tien op de Zijdeweg N475 met zijn auto te water geraakt. Bij hem in het voertuig zaten nog drie andere inzittenden. Vrienden die achter hen reden en het ongeval zagen gebeuren twijfelden geen moment en hebben drie van de vier inzittenden uit het voertuig gehaald. De vierde zou nog bekneld gezeten hebben bij aankomst van de brandweer. Nadat de brandweer een deur kon forceren is ook deze uit het voertuig gehaald.

Hiervoor werd de auto met de ladderwagen omhoog gelift om makkelijker bij het slachtoffer te kunnen. Naast vier ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team per helikopter ter plaatse. Zij hebben de vier slachtoffers, waarvan één met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Een takelbedrijf heeft na het sporenonderzoek van de politie de auto geborgen.

Foto’s : Marco van Bemmel (112HM)

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!