dinsdag, januari 26, 2021

Persoon gewond na schietpartij Teilingerstraat Rotterdam

Rotterdam – In de Teilingerstraat is zondagavond een man gewond geraakt na een schietpartij nabij een horecagelegenheid. Met lichte verwondingen is het slachtoffer na het schietincident naar het ziekenhuis overgebracht, volgens de politie maakt het slachtoffer zich ondanks de omstandigheden goed. De politie heeft in de omgeving een onderzoek ingesteld, hierbij is gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

De recherche verzoekt getuigen om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.  Wat de exacte toedracht van het schietincident is geweest zal uit een nader onderzoek moeten blijken. Ondanks de inzet van diverse eenheden van de politie kon de schutter niet meer worden aangehouden.

Related Articles

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg