dinsdag, januari 19, 2021

Twee gewonden na steekpartij bij zalencentrum Overschieseweg Rotterdam

Rotterdam – In de nacht van zaterdag op zondag zijn rond 02:15 twee personen gewond geraakt na een steekpartij bij een zalencentrum aan de Overschieseweg. Bij het steekincident vielen twee gewonden, een Mobiel Medisch Team is ter plaatse om medische assistentie te bieden Na behandeling door het ambulancepersoneel zijn de twee slachtoffers overgebracht naar het ziekenhuis. Een MMT-arts is met één van de slachtoffers mee naar het ziekenhuis.

Wat er aan het steekincident vooraf is gegaan is niet bekend, de politie ter plaatse verhoord diverse getuigen. Wat uiteindelijk de oorzaak van de steekpartij is geweest zal uit basis van getuigenverklaringen duidelijk moeten worden. Na het steekincident is de dader op de vlucht geslagen, deze is nog niet gevonden door de politie.

Foto : Kevin Schenk

DSC_0011 CSC_0024

 

Related Articles

Bedrijventerrein Hoekeindseweg Bergschenhoek doorzocht op illegale praktijken na tip

0
Bergschenhoek - Op het bedrijventerrein aan de Hoekeindseweg is dinsdagmorgen een doorzoeking gestart van onder...

Bedrijfspand beschoten Abram van Stolkweg Rotterdam

0
Rotterdam - Een bedrijfspand aan de Abram van Stolkweg is afgelopen nacht tussen half 3...

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg