Snackbar Schulpplein Rotterdam overvallen door twee mannen

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie onderzoekt een overval op een snackbar aan het Schulpplein. Hierbij raakte niemand gewond. Twee nog onbekende mannen stapten donderdagmiddag even na drie uur de snackbar binnen. Op dat moment waren geen klanten aanwezig. Het tweetal deed zich eerst voor als klant, maar al snel pakte één van de twee een vuurwapen. Hij bedreigde daarmee het enige personeelslid, klom achter de toonbank en deed een greep in de kassa. Vervolgens vluchtte het tweetal te voet in de richting van de Kormme Zandweg.

De politiemeldkamer zette direct na de melding het drieringemodel uit, waarbij agenten de omgeving op diverse plekken afzetten. Binnen dit gebied werden meerdere personen gecontroleerd, maar het tweetal werd niet meer gevonden. Sporen zijn inmiddels veilig gesteld door de medewerkers van de Forensische Opsporing. Rechercheurs spreken met getuigen. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar wel informatie over deze overval? Heeft u bijvoorbeeld iets opvallends gezien in de omgeving van het Schulpplein vanmiddag? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem kan ook via 0800-7000

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Persoon beschoten na schietpartij Zuider Kerkedijk Rotterdam

Rotterdam - Donderdagmiddag 29 februari rond 16.00 uur heeft er een schietincident plaatsgevonden in een steeg tussen de...

Maaltijdbezorger en voetganger komen met elkaar in botsing Lange Hilleweg Rotterdam

Lange Hilleweg, Rotterdam - Woensdagmiddag 28 februari rond 15.07 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Op de oversteekplaats...

Dode (61) in woning aangetroffen, politie houdt verdachte aan Kromme Hagen Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagmiddag is in een woning aan de Kromme Hagen in Rotterdam-Zuid een overleden persoon gevonden. De...

OM vervolgt agente die vijf keer op vluchtende auto schoot Strevelsweg Rotterdam

Het Openbaar Ministerie (OM) in Rotterdam stelt vervolging in tegen een 38-jarige politieagente van de Eenheid Rotterdam. De...