zaterdag, januari 23, 2021

Snackbar Schulpplein Rotterdam overvallen door twee mannen

Rotterdam – De politie onderzoekt een overval op een snackbar aan het Schulpplein. Hierbij raakte niemand gewond. Twee nog onbekende mannen stapten donderdagmiddag even na drie uur de snackbar binnen. Op dat moment waren geen klanten aanwezig. Het tweetal deed zich eerst voor als klant, maar al snel pakte één van de twee een vuurwapen. Hij bedreigde daarmee het enige personeelslid, klom achter de toonbank en deed een greep in de kassa. Vervolgens vluchtte het tweetal te voet in de richting van de Kormme Zandweg.

De politiemeldkamer zette direct na de melding het drieringemodel uit, waarbij agenten de omgeving op diverse plekken afzetten. Binnen dit gebied werden meerdere personen gecontroleerd, maar het tweetal werd niet meer gevonden. Sporen zijn inmiddels veilig gesteld door de medewerkers van de Forensische Opsporing. Rechercheurs spreken met getuigen. Heeft u nog niet met de politie gesproken, maar wel informatie over deze overval? Heeft u bijvoorbeeld iets opvallends gezien in de omgeving van het Schulpplein vanmiddag? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem kan ook via 0800-7000

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg