Bestuurder gereanimeerd na ongeval met RET-bus Spinozaweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op het kruispunt van de Spinozaweg met de Molenvliet heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een RET-bus. De bestuurder van de personenauto raakte vermoedelijk onwel achter het stuur en knalde tegen zijn voorganger, de RET-bus, aan.

Een weggebruiker zag het ongeval gebeuren en verleende eerste hulp nadat hij het alarmnummer had gebeld. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man te reanimeren. Na enkele minuten reanimeren kreeg de man weer een hartritme en is direct naar het Maasstad ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

- Advertisement -

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Op het moment van het ongeval zaten er geen passagiers in de bus, de chauffeur was klaar met zijn dienst en op weg naar Zuidplein om de bus in te leveren. De buschauffeur heeft geen letsel overgehouden aan het ongeval.

Foto’s | Robin Veerman |

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd