dinsdag, januari 26, 2021

Bestuurder gereanimeerd na ongeval met RET-bus Spinozaweg Rotterdam

Rotterdam – Op het kruispunt van de Spinozaweg met de Molenvliet heeft zondagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een RET-bus. De bestuurder van de personenauto raakte vermoedelijk onwel achter het stuur en knalde tegen zijn voorganger, de RET-bus, aan.

Een weggebruiker zag het ongeval gebeuren en verleende eerste hulp nadat hij het alarmnummer had gebeld. Meerdere hulpdiensten kwamen ter plaatse om de man te reanimeren. Na enkele minuten reanimeren kreeg de man weer een hartritme en is direct naar het Maasstad ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Op het moment van het ongeval zaten er geen passagiers in de bus, de chauffeur was klaar met zijn dienst en op weg naar Zuidplein om de bus in te leveren. De buschauffeur heeft geen letsel overgehouden aan het ongeval.

Foto’s | Robin Veerman |

Related Articles

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Noodbevel in Gouda, groep raddraaiers steekt auto’s in brand

0
Gouda - Burgemeester Pieter Verhoeve heeft maandagavond twee keer een noodbevel afgegeven voor ongeregeldheden in...

Rellen in Rotterdam, politie zet traangas in en burgemeester Aboutaleb kondigt noodbevel af

0
Rotterdam - Rotterdam-Zuid is maandagavond veranderd in een oorlogsgebied nadat een groep van honderden jongeren...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg