zaterdag, januari 23, 2021

Bestuurder van motor aangehouden na achtervolging op de Poortmolen in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel  – Agenten gaven zaterdagavond op de Bermweg een stopteken aan de bestuurder van een motorfiets. Echter stopte deze niet en ging er met hoge snelheid vandoor. Hij sloeg via de Bermweg de Ericastraat in om vervolgens via de Violierstraat en de Lupinestraat op hoge snelheid door de wijk Capelle Schenkel heen te scheuren. De agenten ging met spoed met zwaailicht en sirene achter de motorrijder aan.

De bestuurder gaf ook groot gevaar door hard het winkelgebied aan de Wingerd over te steken. Hierna ging hij de Poortmolen op waar zijn dwaze rit ten einde kwam. De bestuurder kwam ten val op de motorfiets waarop agenten hem konden inrekenen. Het is niet bekend waarom de bestuurder het hazepad koos. De politie heeft hem ingesloten voor verhoor. De motorfiets is naar het bureau overgebracht.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0239k

Related Articles

Politie onderzoekt schietpartij Charactostraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - In de Charactostraat in de Capelse wijk Fascinatio is in...

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg