maandag, januari 18, 2021

Man (29) onder bedreiging van samoeraizwaard beroofd op metrostation Prinsenlaan

Rotterdam – Een 29-jarige man kreeg vrijdagavond de schrik van zijn leven toen hij onder bedreiging van een samoeraizwaard op metrostation Prinsenlaan werd beroofd. De man zat op zijn vriendin te wachten die met de metro zou aankomen toen hij werd belaagd door twee mannen. Bij een worsteling met de verdachten raakte het slachtoffer gewond aan zijn hand. Vervolgens gingen twee verdachten ervandoor op de fiets van de man en wat geld. Toegesnelde agenten hielden op metrostation Oosterflank op basis van signalement een 44-jarige Rotterdammer aan.

De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn hand. De politie wil graag in contact komen met mensen die de beroving op de Prinsenlaan hebben gezien. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die van belang zou kunnen zijn, vragen wij u te bellen met de opsporing van district Oost via 0900-8844

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg