dinsdag, januari 19, 2021

Felle brand in woning Purmerhoek Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel – De brandweer rukte maandagavond laat uit voor een brand in een flatwoning aan de Purmerhoek in Capelle-Oostgaarde. De brandweer die snel ter plaatse was constateerde dat de bewoners van het pand inmiddels al buiten waren en dat er daadwerkelijk brand woedde in de woning. Deze zijn door buren opgevangen in afwachting van de hulpdiensten. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

De brandweer schaalde de brand op naar “middel brand” omdat het personeel van twee voertuigen was ingezet bij de brand. Met een hoogwerker kon de brandweer er net bij om licht in de woning te schijnen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Stichting Salvage zal de bewoners verdere hulpverlening bieden. De woning is voorlopig onbewoonbaar.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Wendy van Viegen

IMG_0259 IMG_0252

 

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg