dinsdag, januari 19, 2021

Woningoverval op 82-jarige vrouw in Opsporing Verzocht Boezemlaan Rotterdam

Rotterdam – Op dinsdag 10 december zal het televisie programma Opsporing Verzocht een reconstructie tonen van de brute overval op een 82-jarige vrouw aan de Boezemlaan in Rotterdam. Op donderdag 21 november 2013 rond 17:00 belden drie vrouwen aan bij een 82-jarige vrouw aan de Boezemlaan in Rotterdam-Crooswijk. Op het moment dat de dame de deur opende drong het drietal de woning binnen en mishandelden de vrouw vrijwel direct.

Toen de vrouw overmeesterd was doorzochten de vrouwen haar woning, met een groot aantal sieraden en een geldbedrag sloegen zij vervolgens op de vlucht. In de nacht van donderdag 21 november op vrijdag 22 november krijgt het slachtoffer een hartaanval als gevolg van de overval. Ondanks dat de toestand van de vrouw gelukkig stabiel is is zij nog zeer angstig. Het Regionaal Team Overvallen komt graag in contact met mensen die getuigen waren van de overval of mogelijk in de omgeving drie jonge vrouwen heeft gezien. De vrouwen waren vermoedelijk rond de 20 jaar oud. De hoofdofficier van justitie heeft besloten een beloing van 10.000 euro uit te loven voor de tip die leidt tot de aanhouding van de drie dader.

Op dinsdag 10 december zal om 21:30 een reconstructie te zien zijn van de zaak in het programma Opsporing Verzocht. Op 11 december is de herhaling te bekijken op Nederland 2, deze word om 11:35 uitgezonden. Indien u informatie heeft over de overval en/of de dader(s), kunt u contact opnemen met het Regionaal Team Overvallen op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven kunt u uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het gaat om de woningoverval op de Boezemlaan in Rotterdam.

Zie ook : Laffe meisjes overvallen bejaarde (82) in woning Boezemlaan Rotterdam

Foto : Politie

Woningoverval Boezemlaan Rotterdam

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg