Woningoverval op 82-jarige vrouw in Opsporing Verzocht Boezemlaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Op dinsdag 10 december zal het televisie programma Opsporing Verzocht een reconstructie tonen van de brute overval op een 82-jarige vrouw aan de Boezemlaan in Rotterdam. Op donderdag 21 november 2013 rond 17:00 belden drie vrouwen aan bij een 82-jarige vrouw aan de Boezemlaan in Rotterdam-Crooswijk. Op het moment dat de dame de deur opende drong het drietal de woning binnen en mishandelden de vrouw vrijwel direct.

Toen de vrouw overmeesterd was doorzochten de vrouwen haar woning, met een groot aantal sieraden en een geldbedrag sloegen zij vervolgens op de vlucht. In de nacht van donderdag 21 november op vrijdag 22 november krijgt het slachtoffer een hartaanval als gevolg van de overval. Ondanks dat de toestand van de vrouw gelukkig stabiel is is zij nog zeer angstig. Het Regionaal Team Overvallen komt graag in contact met mensen die getuigen waren van de overval of mogelijk in de omgeving drie jonge vrouwen heeft gezien. De vrouwen waren vermoedelijk rond de 20 jaar oud. De hoofdofficier van justitie heeft besloten een beloing van 10.000 euro uit te loven voor de tip die leidt tot de aanhouding van de drie dader.

- Advertisement -

Op dinsdag 10 december zal om 21:30 een reconstructie te zien zijn van de zaak in het programma Opsporing Verzocht. Op 11 december is de herhaling te bekijken op Nederland 2, deze word om 11:35 uitgezonden. Indien u informatie heeft over de overval en/of de dader(s), kunt u contact opnemen met het Regionaal Team Overvallen op 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven kunt u uw informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vermeld daarbij dat het gaat om de woningoverval op de Boezemlaan in Rotterdam.

Zie ook : Laffe meisjes overvallen bejaarde (82) in woning Boezemlaan Rotterdam

Foto : Politie

Woningoverval Boezemlaan Rotterdam

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...