zaterdag, januari 16, 2021

Fietser gewond na aanrijding Duikerstraat Rotterdam

Rotterdam – Dinsdagmiddag 10 december is een persoon op leeftijd gewond geraakt na een aanrijding op de Duikerstraat. Door nog onbekende oorzaak kwam de fietser in botsing met een automobilist die vanuit de Gratamastraat de Duikerstraat op wou keren.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om medische ondersteuning te bieden, tijdens de landing bleek hun inzet niet meer nodig te zijn waarna zij zijn teruggekeerd naar hun standplaats. Na stabilisatie is het slachtoffer met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de toestand van het slachtoffer zou volgens de politie zorgwekkend zijn.

De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval, de betrokken automobilist is ter plaatse verhoord. Hoe het ongeval exact heeft kunnen plaatsvinden zal uit een nader onderzoek moeten blijken.

Foto’s : John Heijstek    |Mobiel|

foto 1 foto 2 Duikerstraat (4) foto 3 (3) Duikerstraat (2)

 

Related Articles

Gevangene ontsnapt aan bewakers, politie start klopjacht Oostmaaslaan Rotterdam

0
Rotterdam - Op de Oostmaaslaan in Rotterdam is vrijdagmiddag een gevangene ontsnapt tijdens begeleidverlof. Hoe...

Aantal geregistreerde misdrijven gestegen in Capelle aan den IJssel

0
In de gemeente Capelle aan den IJssel zijn in 2020 127 misdrijven meer geregistreerd dan...

Overval op beautysalon, politie zoekt getuigen Vierambachtsstraat Rotterdam

0
Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van en overval op de Vierambachtsstraat...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,198FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg