Politiehelikopter zoekt mee naar verdachten woninginbraak Oslopad Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een politiehelikopter is dinsdagochtend ingezet nadat twee getinte mannen probeerden in te breken bij een woning aan het Oslopad. Na deze poging sloegen zij te voet op de vlucht richting de Evenaar. In de omgeving werd door meerdere eenheden gezocht naar de verdachten, hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet.

Met behulp van de politiehelikopter werden steegjes en het Schollebos uitgekamd, ondanks deze inzet konden de verdachten niet meer worden aangehouden. Tijdens de inbraak droeg een van de daders een jas met een bontkraag, de andere een kort zwart jack. Een van de inbrekers droeg een witte zak bij zich.
Indien u informatie heeft over dit incident kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844, mocht u dit anoniem willen doen kan dit via 0800-7000.

- Advertisement -

Foto’s : Eigen foto 

politeheli-10-12-13 DSC_3232 DSC_3228

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...