Bestuurder bekneld in voertuig na ongeval met vrachtwagen Rhoonse Baan Rhoon (video)

woensdag 11 december 2013 10:09

Rhoon – Op de Rhoonse Baan heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een personenvoertuig en een vrachtwagen. Door een nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en klapte vol op de voorkant van een vrachtwagen na een slippoging. Het gevolg was dat de bestuurder van het voertuig bekneld kwam te zitten waardoor de brandweer met diverse teams ter plaatse kwam. 

Het lijkt erop dat de auto is geslipt door gladheid want het wegdek is ijzig glad. Hoe de bestuurder er aan toe is niet bekend. Wel is deze aanspreekbaar met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De vrachtwagen betrof een leswagen. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk les werd gegeven.

Foto’s : Robin Veerman Video : Ad Staal

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder bekneld in voertuig na ongeval met vrachtwagen Rhoonse Baan Rhoon (video)
Schrijver:

 

 

Rhoon – Op de Rhoonse Baan heeft woensdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen een personenvoertuig en een vrachtwagen. Door een nog onbekende oorzaak raakte de auto van de weg en klapte vol op de voorkant van een vrachtwagen na een slippoging. Het gevolg was dat de bestuurder van het voertuig bekneld kwam te zitten waardoor de brandweer met diverse teams ter plaatse kwam. 

Het lijkt erop dat de auto is geslipt door gladheid want het wegdek is ijzig glad. Hoe de bestuurder er aan toe is niet bekend. Wel is deze aanspreekbaar met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De vrachtwagen betrof een leswagen. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk les werd gegeven.

Foto’s : Robin Veerman Video : Ad Staal