dinsdag, januari 19, 2021

Hulpdiensten handen vol aan vele aanrijdingen in de regio

Regio nieuws – Woensdagochtend is het door de gladheid op vele plekken in de regio tot een aanrijding gekomen. Hulpdiensten kregen in een korte tijd vele meldingen van aanrijdingen. Totaal zijn er in de ochtend alleen al meer dan tien aanrijdingen gebeurd.

Hoogvliet – Pernis

De eerste aanrijdingen vonden omstreeks kwart voor zeven in Hoogvliet en Pernis plaats. Op de Vondelingenweg klapten twee scooterrijders tegen elkaar. Niet veel later gebeurde er op de Gaderingviaduct in Hoogvliet en op de Seattleweg in Pernis ook twee aanrijdingen met twee scooters. Diverse slachtoffers moesten naar het ziekenhuis.

Simonshaven

In het dorpje Simonshaven op de Zuid Hollandse Eilanden gebeurde omstreeks tien voor zeven een eenzijdig ongeval. Een bestuurder kwam vermoedelijk door de gladheid in een slip terecht en botste tegen een boom. Het slachtoffer kwam ondanks de harde klap niet bekneld te zitten, wel moest hij naar het ziekenhuis voor behandeling.

Rotterdam-Zuid / Rhoon

Ook in Rotterdam-Zuid vonden in een zeer korte tijd meerdere aanrijdingen plaats. Op de Colosseumweg botste twee automobilisten op elkaar waarbij een gewonde viel. Een automobilist raakte op de Rhoonse Baan in de slip en knalde met de zijkant van de auto tegen een les vrachtwagen aan, hij moest door de brandweer bevrijdt worden. Tegelijkertijd werd er op de Krabbendijksestraat een voetganger geschept door een automobilist waarbij de voetganger gewond raakte.

Ridderkerk 

Aan de Vogelvliet rukten diverse hulpdiensten uit voor een fietser die was aangereden door een personenauto. Het Mobiel Medisch Team moest per traumahelikopter ter plaatse komen voor medische behandeling. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto’s @MB_Ridderkerk)

BbMkNnTIIAAEqK5 BbMkYLuIgAAYieu

Vlaardingen

Als laatste gebeurde er ook op de Mr. L.A. Kesperweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtwagen. De bestuurder van de auto is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Komende nachten opnieuw glad?

Net zoals de nacht van dinsdag naar woensdag gaat het ook de komende nachten vriezen. Hierdoor kunnen opnieuw diverse wegen spekglad worden. Wij raden u ook met extra voorzichtigheid de weg op te gaan om zo ongelukken te voorkomen. De gemeente zal op belangrijke wegen strooien, echter word niet overal gestrooid!

 

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg