Hulpdiensten handen vol aan vele aanrijdingen in de regio

Date:

Deel bericht:

Regio nieuws – Woensdagochtend is het door de gladheid op vele plekken in de regio tot een aanrijding gekomen. Hulpdiensten kregen in een korte tijd vele meldingen van aanrijdingen. Totaal zijn er in de ochtend alleen al meer dan tien aanrijdingen gebeurd.

Hoogvliet – Pernis

- Advertisement -

De eerste aanrijdingen vonden omstreeks kwart voor zeven in Hoogvliet en Pernis plaats. Op de Vondelingenweg klapten twee scooterrijders tegen elkaar. Niet veel later gebeurde er op de Gaderingviaduct in Hoogvliet en op de Seattleweg in Pernis ook twee aanrijdingen met twee scooters. Diverse slachtoffers moesten naar het ziekenhuis.

Simonshaven

In het dorpje Simonshaven op de Zuid Hollandse Eilanden gebeurde omstreeks tien voor zeven een eenzijdig ongeval. Een bestuurder kwam vermoedelijk door de gladheid in een slip terecht en botste tegen een boom. Het slachtoffer kwam ondanks de harde klap niet bekneld te zitten, wel moest hij naar het ziekenhuis voor behandeling.

Rotterdam-Zuid / Rhoon

Ook in Rotterdam-Zuid vonden in een zeer korte tijd meerdere aanrijdingen plaats. Op de Colosseumweg botste twee automobilisten op elkaar waarbij een gewonde viel. Een automobilist raakte op de Rhoonse Baan in de slip en knalde met de zijkant van de auto tegen een les vrachtwagen aan, hij moest door de brandweer bevrijdt worden. Tegelijkertijd werd er op de Krabbendijksestraat een voetganger geschept door een automobilist waarbij de voetganger gewond raakte.

Ridderkerk 

Aan de Vogelvliet rukten diverse hulpdiensten uit voor een fietser die was aangereden door een personenauto. Het Mobiel Medisch Team moest per traumahelikopter ter plaatse komen voor medische behandeling. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto’s @MB_Ridderkerk)

BbMkNnTIIAAEqK5 BbMkYLuIgAAYieu

Vlaardingen

Als laatste gebeurde er ook op de Mr. L.A. Kesperweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtwagen. De bestuurder van de auto is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Komende nachten opnieuw glad?

Net zoals de nacht van dinsdag naar woensdag gaat het ook de komende nachten vriezen. Hierdoor kunnen opnieuw diverse wegen spekglad worden. Wij raden u ook met extra voorzichtigheid de weg op te gaan om zo ongelukken te voorkomen. De gemeente zal op belangrijke wegen strooien, echter word niet overal gestrooid!

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Mannen houden personeel onder schot tijdens overval Aelbrechtskade Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een restaurant aan de Aelbrechtskade...

Vuurwapens en messen van straat na actie preventief fouilleren in Rotterdam-Charlois

Rotterdam - Bij een zogeheten preventief fouilleeractie in Rotterdam Charlois heeft de politie op vrijdag 19 april twee...

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...