22-jarige man aangehouden tijdens controle voor betrokkenheid schietpartij Schiedamseweg Rotterdam

vrijdag 13 december 2013 18:35
10-08-13-Schiedamseweg-Rotterdam-Schietpartij4.jpg

Rotterdam – Donderdag heeft de politie een 22-jarige Rotterdammer aangehouden op het Willemsplein tijdens een verkeerscontrole. De 22-jarige man stond internationaal gesignaleerd omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een schietpartij op de Schiedamseweg op 10 augustus dit jaar.
De politie hield omstreeks 16:00 de man staande tijdens een verkeerscontrole in het centrum van Rotterdam. Een agent die de verdachte herkende van het schietincident hield de man direct aan. Bij het schietincident op 10 augustus raakten twee personen van 37 en 23 jaar gewond. Op 3 september werd een eerste verdachte ook al aangehouden in Maastricht, deze 32-jarige man is ook nog verdachte.

Aankomende dinsdag wordt de aangehouden verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris. De verdachte die in september werd aangehouden is op vrije voeten gesteld, maar staat nog wel als verdachte geregistreerd.

Zie ook : Twee gewonden na schietpartij Schiedamseweg Rotterdam (video)

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

10-08-13-Schiedamseweg-Rotterdam-Schietpartij1 10-08-13-Schiedamseweg-Rotterdam-Schietpartij4.jpg

 

0 reacties

22-jarige man aangehouden tijdens controle voor betrokkenheid schietpartij Schiedamseweg Rotterdam
Schrijver:

 

10-08-13-Schiedamseweg-Rotterdam-Schietpartij4.jpg 

Rotterdam – Donderdag heeft de politie een 22-jarige Rotterdammer aangehouden op het Willemsplein tijdens een verkeerscontrole. De 22-jarige man stond internationaal gesignaleerd omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij een schietpartij op de Schiedamseweg op 10 augustus dit jaar.
De politie hield omstreeks 16:00 de man staande tijdens een verkeerscontrole in het centrum van Rotterdam. Een agent die de verdachte herkende van het schietincident hield de man direct aan. Bij het schietincident op 10 augustus raakten twee personen van 37 en 23 jaar gewond. Op 3 september werd een eerste verdachte ook al aangehouden in Maastricht, deze 32-jarige man is ook nog verdachte.

Aankomende dinsdag wordt de aangehouden verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris. De verdachte die in september werd aangehouden is op vrije voeten gesteld, maar staat nog wel als verdachte geregistreerd.

Zie ook : Twee gewonden na schietpartij Schiedamseweg Rotterdam (video)

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

10-08-13-Schiedamseweg-Rotterdam-Schietpartij1 10-08-13-Schiedamseweg-Rotterdam-Schietpartij4.jpg

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!