maandag, januari 18, 2021

Man in been geschoten door politie Burgemeester van Lierplein Vlaardingen

Vlaardingen – De politie heeft donderdagavond een man in zijn been geschoten nadat hij dreigend richting de agenten had gereageerd. De agenten kregen een melding dat de man een baksteen door de ruit van een bushokje had gegooid op het Burgemeester van Lierplein in Vlaardingen-Oost. Daar troffen zij inderdaad een agressieve man aan. Zij wilden dat de man zich overgaf, maar daar ging de man niet op in. Agenten probeerden vervolgens om de man met pepperspray tot bedaren te brengen.

Toen dit niet het gewenste resultaat gaf loste een politieman een waarschuwingsschot. Ook dit bleek niet te werken waarop de man in zijn been werd geschoten door de agent. De man is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend waarom de man zo agressief reageerde.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam - Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt nadat deze werd aangereden op de...

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg