dinsdag, januari 26, 2021

Vrouwen geschopt en geslagen tijdens beroving Jan van Loonshof Rotterdam

Rotterdam – Twee mannen hebben zaterdagavond omstreeks 18:45 twee vrouwen beroofd op de Jan van Loonshof. Na de beroving sloegen de daders op de vlucht richting de Alkemadehof, bij de beroving werd gedreigd met een mes.

De berovers waren beiden licht getint en waren donker gekleed, een van de mannen had dreads in een staart, de andere had zwart haar en een mager gezicht. Omdat een van de vrouwen last kreeg van hyperventilatie is een ambulance ter plaatse gekomen. Zij hoefde achteraf niet naar het ziekenhuis te worden gebracht

In de omgeving heeft de politie een onderzoek ingesteld, dit heeft nog geen resultaat opgeleverd. Getuigen van het incident of mensen die iets verdachts gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Related Articles

OM en politie richten zich tot ouders: “Houd kinderen thuis”

0
Rotterdam/Landelijk - De Openbaar Ministerie (OM) laat weten dat veel van de opgepakte relschoppers die...

Noodverordeningen voor winkelcentrums in Capelle aan den IJssel en Rotterdam Alexandrium

0
Rotterdam Oost - Zowel de gemeente Capelle aan den IJssel als de gemeente Rotterdam hebben...

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg