woensdag, januari 20, 2021

Brandweerduikers redden vrouw met te water geraakte auto Verbindingsweg Krimpen aan den IJssel (video)

Krimpen aan den IJssel – Een vrouw raakte zondagmorgen vroeg met haar auto te water op de Verbindingsweg in Krimpen aan den IJssel. De politie was snel ter plaatse waarop twee dappere agenten zelf al op de auto waren gesprongen. De brandweer rukte snel uit omdat zij net bezig waren met het wisselen van de wacht. Daardoor waren de brandweerduikers zeer snel ter plaatse en konden de vrouw uit een auto in het water halen die inmiddels al half was gezonken. Zij is vervolgens direct op de kant door ambulancepersoneel behandeld. Het Mobiel Medisch Team kwam eveneens ter plaatse om het slachtoffer te behandelen.

Zij is in ieder geval zwaar onderkoeld naar het ziekenhuis overgebracht. Overig letsel is niet bekend. Hoe de vrouw met haar auto te water raakte is onbekend. Het lijkt erop dat de vrouw  door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur is verloren. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit de sloot bergen. De politie doet onderzoek.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

IMG_0007g IMG_0010g IMG_0012g IMG_0016g IMG_0019g IMG_0017g

foto-verbindingsweg-krimpen-politie
Foto : @Politierdam_o

Related Articles

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Woningen ontruimd na brand in hennepkwekerij Stolpmand Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een nog onbekend aantal woningen op de Stolpmand is woensdagmorgen ontruimd nadat er...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg