Jongen van 16 neergestoken na beroving in de buurt van woning Duke Ellingtonstraat Rotterdam Zevenkamp

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Duke Ellingtonstraat in Rotterdam-Zevenkamp is zondagavond een 16-jarige jongen zwaargewond geraakt. Het slachtoffer werd door twee mannen voor de deur van zijn woning beroofd en vervolgens neergestoken. De jongen kon nog op de deur bonken waarop zijn ouders de ambulance en politie alarmeerden. Het slachtoffer raakte dusdanig ernstig gewond dat hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis is overgebracht.

De politie doet onderzoek naar twee mannen. De mannen hebben de jongen vermoedelijk willen beroven en hem daarvoor achtervolgt tot aan zijn woning. Zij waren na hun daad gevlucht in de richting van winkelcentrum Ambachtsland. De recherche heeft samen met de Forensische Opsporing ter plaatse wat sporen veilig gesteld. De politie is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -

Lees hier de update van dit incident : (slachtoffer) aangehouden voor vuurwapenbezit Duke Ellingtonstraat Rotterdam

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0025g IMG_0023g

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd