woensdag, januari 20, 2021

Politie lost waarschuwingsschoten na schietpartij Zuidhoek Rotterdam (video)

Rotterdam – Een feestje in een kroeg aan de Zuidhoek werd in de nacht van zaterdag op zondag bruut verstoord nadat er mogelijk een schietpartij heeft plaatsgevonden. Direct rukten veel politie-eenheden, ambulances en het Mobiel Medisch Team uit naar het café. Daar bleek in een kroeg een besloten feestje aan de gang te zijn. De politie zou de schoten hebben gelost nadat er een vechtpartij was ontstaan voor de deur. Zij wilden niet luisteren toen de politie ze tot bedaren wilde brengen. Daarop werd een schot gelost. De politie besloot om het café te gaan ontruimen en iedereen die naar buiten kwam te fouilleren.

De politie kreeg ter plekke ondersteuning van de Regionale Interventie Eenheid (RIE). Door middel van een BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachten) werden de gasten uit het café naar buiten gehaald en verderop gefouilleerd door agenten om te kijken of zijn geen wapens bij zich hadden. Het arrestatieteam kwam eveneens ter plaatse om ondersteuning te bieden. Zij hebben nog een instap gedaan in het café maar niemand meer aangetroffen. Uiteindelijk werden de ambulances en het MMT afbesteld omdat er niemand gewond bleek te zijn. Er zijn twee personen aangehouden. Hun rol bij het incident is niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy van Viegen

15-12-13-zuidhoek-schietpartij-08 15-12-13-zuidhoek-schietpartij-07 15-12-13-zuidhoek-schietpartij-06 15-12-13-zuidhoek-schietpartij-05 15-12-13-zuidhoek-schietpartij-04 15-12-13-zuidhoek-schietpartij-03 15-12-13-zuidhoek-schietpartij-02 15-12-13-zuidhoek-schietpartij-01

 

Related Articles

Ontsnapte gevangene zit weer achter slot en grendel Rotterdam-Kralingen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdag de 21-jarige gevangene welke vrijdag was gevlucht tijdens begeleid...

Brandweervoertuig op zijn kant na ongeval Aveling Hoogvliet

0
Hoogvliet - Bij een ongeluk op de Aveling in Hoogvliet is woensdagmorgen een brandweervoertuig op...

Woningen ontruimd na brand in hennepkwekerij Stolpmand Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een nog onbekend aantal woningen op de Stolpmand is woensdagmorgen ontruimd nadat er...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg