zaterdag, januari 23, 2021

22-jarige vrouw aangehouden voor ernstige mishandeling in woning Burchtstraat Bunde

Bunde – Dinsdagochtend is een 42-jarige man ernstig gewond geraakt nadat hij door enkele personen werd mishandeld in zijn woning aan de Burchtstraat. Een eerder conflict is volgens de recherche vermoedelijk de aanleiding geweest voor de ernstige mishandeling. De politie heeft een 22-jarige vrouw aangehouden die mogelijk betrokken is geweest bij de mishandeling.
Het slachtoffer werd rond 05:00 geconfronteerd met enkele gemaskerde personen in zijn woning, hierna werd hij ernstig mishandeld. Ondanks de rake klappen die het slachtoffer ving wist hij te ontkomen de politie te waarschuwen, even later werd het slachtoffer gewond aangetroffen op het Sint Agnesplein.

Met ernstige verwondingen is het slachtoffer per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis, waar hij nu nog steeds verblijft.

Related Articles

Man aangehouden na vechtpartij, persfotograaf belaagd Ambachtstraat Krimpen aan den IJssel

0
Krimpen a/d IJssel - Vrijdagavond 22 januari heeft de politie een man aangehouden na een...

Politie onderzoekt schietpartij Constantijn Huygensstraat Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Bij een schietpartij in een woning aan de Constantijn Huygensstraat in...

Dertien bekeuringen tijdens verkeerscontrole Capelseweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Ondanks alle coronamaatregelen houdt de politie ook nog toezicht op...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg