zondag, januari 24, 2021

Pakketbezorger overvallen in woning Stellendamhof Rotterdam

Rotterdam – Een pakketbezorger is dinsdagochtend overvallen bij een woning aan de Stellendamhof. Hij belde aan bij een woning om een bestelling af te leveren. In de woning waren drie mannen aanwezig die de pakketbezorger binnen vroeg.De bezorger ging op het verzoek in waarna hij door het drietal werd overmeesterd en vastgebonden met tie rips. Nadat het slachtoffer was beroofd ging het drietal er met zijn auto vandaar; Witte Opel Combo, kenteken 69-VRP-?. De politie kwam direct ter plaatse en stelden een onderzoek in. De gebruikte tie rips lagen buiten op de grond en zijn in beslag genomen als bewijsmateriaal.Signalementen; – Drie negroïde mannen – Leeftijd tussen de 18 en 25 jaar, 1.70 a 1.80 meter lang – Van een van de drie van de drie mannen droeg een grijze trainingsbroek en handschoenen – Witte Opel Combo, kenteken 69-VRP-? (aan de voorkant heeft de auto schade)

De politie vraagt een ieder die informatie heeft de politie te bellen.

Foto’s | Robin Veerman |

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg