Vrouw enkele meters meegesleurd op motorkap na aanrijding Klein Nieuwland Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdagavond is een vrouw gewond geraakt nadat zij werd aangereden door een automobilist. Het ongeval gebeurde aan de Klein Nieuwland. De vrouw liep op een zebrapad toen zij werd geschept.

Omdat de vrouw zo’n 10 meter is meegesleurd op de motorkap van de auto werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen, later bleek deze niet noodzakelijk te zijn. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

- Advertisement -

De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. De bestuurder, een oudere man, wordt door de politie gehoord.

Foto’s | Robin Veerman |

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd