dinsdag, januari 19, 2021

Update : Grote brand verwoest garage aan de P.J. Troelstraweg in Maassluis

Maassluis – In een garage aan de P.J. Troelstraweg is donderdagmiddag rond kwart voor vijf een grote brand uitgebroken. De brandweer kreeg een melding van een brand en ging met spoed ter plaatse, eenmaal aanwezig bleek de brand fiks uitslaand te zijn waarop groots werd opgeschaald.

In de garage staan tientallen auto’s die in vlammen zijn opgegaan. Een deel van de constructie van het pand heeft het door de enorme hitte begeven en is ingestort. De brandweer had in het begin veel moeite om de brand te bedwingen maar deed haar best om de omliggende panden te beschermen. Echter heeft een naastgelegen pand rook en waterschade opgelopen.

Diverse korpsen uit Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Den Haag en Rotterdam zijn ter plaatse om de brand te blussen. Inmiddels is de brand niet meer uitslaand. Omwonenden kunnen last hebben van rook en stankoverlast. Meetploegen van de brandweer hebben geen gevaarlijke stoffen kunnen meten.

Foto’s : Patrick Kamper-Hazewindus

Fotograaf : Patick Kamper-Hazewindus Fotograaf : Patick Kamper-HazewindusFotograaf : Patrick Kamper-Hazewindus Bbx40dwIQAAdgHB

Related Articles

Caravan in brand gestoken Valkenhof Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - Op het Valkenhof is rond 00.30 uur een caravan in...

Brandweer onderzoekt illegaal gedumpt afval Hoofdweg Capelle aan den IJssel

0
Capelle aan den IJssel - De brandweer heeft rond 17.00 uur onderzoek gedaan naar een...

Bewoner Aafje Smeetsland overleden na eerdere brand in verpleeghuis

0
Rotterdam - Een bewoner van verpleeghuis Aafje Smeetsland die aflopen woensdag gewond raakte bij een...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,199FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg