zondag, januari 24, 2021

Woonwijk hermetisch afgesloten door verwarde man in woning Iepenlaan Schiedam

Schiedam – Donderdagmiddag hebben de hulpdiensten de Iepenlaan afgesloten nadat een man zich had verschanst in een woning. Volgens de politie zou de man in verwarde toestand verkeren, ook is een arrestatieteam ter plaatse gekomen. Omdat het incident mogelijk gevaar zou kunnen opleveren voor de omgeving zijn enkele woningen ontruimd, ook is de wijk Tuindorp hermetisch afgesloten geweest

Na een inval door het arrestatieteam werd een man aangehouden in de woning, deze had gedreigd de gaskraan open te draaien. Na diverse metingen die werden verricht bleek er geen gas aanwezig te zijn in de woning omdat Eneco de gastoevoer in heel de wijk had afgesloten. Vanwege het voorval is ook familie van de man ingelicht over het incident. De man is door de politie afgevoerd, hij zal de komende tijd hulp krijgen.

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg