Motorrijder politie botst op voertuig op weg naar spoedmelding Bredeweg Waddinxveen

vrijdag 20 december 2013 16:45

Waddinxveen – Vrijdagmiddag is een motorrijder van de politie gewond geraakt na een aanrijding op de Bredeweg. De motoragent was op weg naar een spoedmelding waarna hij door nog onbekende oorzaak met een auto in botsing kwam. Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen.

Met nog onbekende verwondingen is de motorrijder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de exacte toedracht van het ongeval zal een onderzoek worden verricht door de Verkeers Ongevallen Analyse. Ten tijde van het ongeval is de Bredeweg niet toegankelijk geweest voor het overige verkeer. Door de aanrijding liepen de politiemotor en de auto aanzienlijke schade op.

 

 

0 reacties

Motorrijder politie botst op voertuig op weg naar spoedmelding Bredeweg Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – Vrijdagmiddag is een motorrijder van de politie gewond geraakt na een aanrijding op de Bredeweg. De motoragent was op weg naar een spoedmelding waarna hij door nog onbekende oorzaak met een auto in botsing kwam. Een Mobiel Medisch Team is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen.

Met nog onbekende verwondingen is de motorrijder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Naar de exacte toedracht van het ongeval zal een onderzoek worden verricht door de Verkeers Ongevallen Analyse. Ten tijde van het ongeval is de Bredeweg niet toegankelijk geweest voor het overige verkeer. Door de aanrijding liepen de politiemotor en de auto aanzienlijke schade op.

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!