Scooter van redactielid Nieuws op Beeld gaat in vlammen op in Rotterdam-Zuid

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Het is verschrikkelijk om de scooter waarvoor je jaren gespaard hebt en die nog geen jaar oud is, in vlammen op te zien gaan. Dat overkwam ons zeer gewaardeerde redactielid Robin Veerman in de nacht van 19 op 20 december. Zijn tot op het frame toe uitgebrandde scooter werd teruggevonden op het Lakerveld in Rotterdam-Zuid.

Robin kreeg rond half 4 een melding op zijn pager van een gebouwbrand enkele straten van zijn huis. Toen hij met zijn scooter wilde vertrekken constateerde hij dat de scooter niet meer op de plek stond waar hij hem de vorige avond had achtergelaten. Om toch verslag te kunnen doen van de brand is hij te voet ter plaatse gegaan. Aldaar bleek het niet om een gebouwbrand maar om een scooterbrand te gaan, tegen een heg naast een huis. Na enkele foto’s gemaakt te hebben viel het Robin op dat de scooter toch wel erg veel gelijkenissen vertoonde met zijn eigen vervoermiddel. Na een blik op het losliggende kentekenplaatje kon niets anders meer geconcludeerd worden: het is ‘m echt.

- Advertisement -

De melding bleek te komen van een behulpzame automobilist die op de Zuiderparkweg reed, op weg naar zijn wintersportvakantie. De man heeft twee jongens zien wegrennen. Opvallend is dat Robin later zelf zijn twee perskaarten in een vuilnisbak vond; onaangetast door de brand, afkomstig uit de buddy van zijn scooter en enkele meters daarvan verwijderd. Het kan niet anders dan dat deze voor de brand in de vuilnisbak zijn gedeponeerd.

Op vrijdagochtend zal aangifte worden gedaan bij de politie. Daarna zal de politie waarschijnlijk onderzoek doen. We onderzoeken of de verzekering de schade dekt.

DSC_0023 (Custom) DSC_0024 (Custom) DSC_0030 (Custom) DSC_0031 (Custom)

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na steekpartij, politie vindt ook vuurwapen Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Bij een steekpartij op de Putselaan in Rotterdam is vrijdagavond rond 18.20 uur een persoon gewond...

Jongen (12) steekt jongen (11) neer Spoorweghaven Rotterdam

Rotterdam - Een 12-jarige jongen heeft woensdagavond een 11-jarige leeftijdsgenoot neergestoken. De steekpartij vond plaats op de Spoorweghaven...

Ruit van woning gesneuveld na explosie Feijenoordkade

Rotterdam - Bij een woning aan de Feijenoordkade in Rotterdam heeft donderdagavond net voor middernacht een explosie plaatsgevonden....

Woning onbewoonbaar na explosie Keyenburg Rotterdam, politie zoekt getuigen

Rotterdam - Vrijdag 29 op zaterdag 30 maart brak bij een woning aan de Keyenburg in Rotterdam-Zuid brand...