15 tieners naar HALT gestuurd na eieren gooien Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De politie heeft 15 tieners doorgestuurd naar bureau HALT nadat zij met eieren hadden gegooid in de wijk Sterrenburg. Twee tieners werden gepakt nadat zij op 2 november een auto bekogelde met eieren op de Copernicusweg, de bestuurster schrok zo erg dat zij met moeite kon stoppen.
Nadat de vrouw de politie had gealarmeerd konden twee jongens in de nabije omgeving van het viaduct worden aangehouden. Eerder had de politie al meerdere meldingen ontvangen dat er in de wijk Sterrenburg winkels en woningen werden bekogeld met eieren. In het onderzoek kwamen 15 tieners naar voren in de leeftijd van 12 tot 15 jaar.

De tieners zijn allemaal in gesprek geweest met de politie, hierna zijn zij doorverwezen naar bureau HALT die een passende straf zal bepalen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie doet ramen sneuvelen bij bedrijfspand Vierlinghstraat Dordrecht

Dordrecht - Bij een bedrijfspand aan de Vierlinghstraat in Dordrecht is afgelopen nacht rond 04.30 uur een explosief...

Tientallen spuitbussen ontploft in achtertuin van woning Johan Willem Frisostraat Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn er door een brand tientallen spuitbussen ontploft in een achtertuin van een woning in...

Man (57) overleden met fiets in sloot gevonden

Dordrecht - Een 57-jarige man is donderdagmiddag overleden in het water langs de Abel Tasmanstraat in Dordrecht aangetroffen....

Afgelopen nacht opnieuw explosies in regio Rotterdam

Rotterdam - Afgelopen nacht is het opnieuw onrustig geweest door verschillende explosies. Het was raakt in Rotterdam-Middellabd en...