Dagopbrengst van winkel gestolen tijdens straatroof Oudedijk Rotterdam

Date:

Deel bericht:

 

Rotterdam – Een nog onbekende man heeft maandagavond omstreeks 23:55 een straatroof gepleegd op de Oudedijk. Bij de straatroof werd de dagopbrengst van een winkel buitgemaakt, hierna sloeg de dader op een fiets op de vlucht richting de Gerdesiaweg. Met diverse eenheden zoekt de politie naar de dader die tijdens de roof een grijze jas aan had. 

- Advertisement -

Signalement :

De dader had half lang haar en droeg een grijze jas tijdens de straatroof, tevens verplaatst de man zich op een fiets richting de Gerdesiaweg. Mogelijk was de man van buitenlandse afkomst, volgens de politie is hij een junk-achtig type.  Vanwege de straatroof is er ook een Burgernetactie opgestart.

Mocht u informatie hebben over de straatroof dan kunt u dit doorgeven aan de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem).

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Hulpdiensten rukken uit voor melding explosie Boezemsingel Rotterdam

Rotterdam - De politie en brandweer zijn zondagavond rond 20.00 uur uitgerukt voor een mogelijke explosie bij een...

Dode en gewonde na schietpartij Lusthofstraat Rotterdam

Rotterdam - Een 22-jarige man uit Den Haag is vrijdagavond om het leven gekomen na een schietpartij in...

Waarschuwingsschot gelost bij aanhouding verdachten Fuikstraat Rotterdam

Rotterdam - Op de Fuikstraat in Rotterdam zijn donderdagavond drie mannen aangehouden na het lossen van een waarschuwingsschot....

Getuigen gezocht na verkeersongeval A16 Rotterdam Brienenoordbrug

Rotterdam - Afgelopen maandag 11 maart vond een verkeersongeval plaats op de A16 waarbij bestuurders van drie busjes,...