Grote hoeveelheden vuurwerk aangetroffen na anonieme tips Barendrecht en Rhoon

Date:

Deel bericht:

Barendrecht – Op de Torenmolen heeft de politie zaterdagavond 136 kilo aan illegaal vuurwerk aangetroffen, op zondagavond werd ook al 350 kilo aan vuurwerk in een woning in Rhoon gevonden. De politie ontving informatie dat er in een woning in Barendrecht illegaal vuurwerk zou liggen, toen agenten de woning bezochten werd een grote hoeveelheid vuurwerk aangetroffen. In de woning lag 60 kilo illegaal vuurwerk en 63 mortierpijpen.
Volgens de wet mag er per huishouden 25 kilo legaal vuurwerk worden opgeslagen. De politie heeft al het vuurwerk in beslag genomen en vernietigd. De bewoner van het pand, een 35-jarige man heeft een schikking van 1100,- aangeboden gekregen, deze heeft hij betaald.

Meld Misdaad Anoniem

- Advertisement -

Via Meld Misdaad Anoniem kreeg de politie een melding van illegaal vuurwerk in een woning aan de Bouwlust in Rhoon. In een garagebox werd hier 350 kilo aan illegaal vuurwerk aangetroffen, dit betrof voornamelijk flowerbeds. De politie heeft ook dit vuurwerk in beslag genomen en vernietigd, tegen de 45-jarige bewoner is een proces-verbaal opgemaakt.
De politie laat weten dat grote partijen vuurwerk een enorm risico vormt voor de omgeving waar het ligt opgeslagen. Wilt u een melding maken van iemand die in het bezit is van illegaal vuurwerk? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Grote brand legt restaurant kinderboerderij volledig in de as 3e Barendrechtseweg Barendrecht

3e Barendrechtseweg, Barendrecht - Zaterdagmiddag 13 april rond 13.52 uur is er brand uitgebroken in een restaurant op...

Dode na ongeluk tussen auto en vrachtwagen A29 Barendrecht

Barendrecht - Op de A29 is zaterdagmorgen 30 maart een automobilist om het leven gekomen nadat deze achterop...

Rijksweg A15 bij Barendrecht deels afgesloten na ongeval

Barendrecht - Maandag 18 maart is de hoofdbaan van de Rijksweg A15 in één rijrichting rond het middaguur...

Vier mannen gezocht na woningoverval aan Alblas in Barendrecht

Barendrecht - De Politie is op zoek naar vier mannen, nadat zij een overval pleegden op een woning...