Vrouw gewond na beroving van handtas Bree Rotterdam

dinsdag 24 december 2013 20:31
Fotograaf : Anouk Krempel

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagavond beroofd van haar handtas door een nog onbekende man op het Bree. Na de straatroof sloeg de dader van de straatroof op de vlucht richting het Sandelingplein. Omdat het slachtoffer mogelijk verwondingen heeft opgelopen bij het incident is een ambulance opgeroepen.
Met diverse eenheden zoekt de politie op dit moment nog naar de dader. De dader is licht getint en is mogelijk nog in het bezit van de tas. Indien u iets gezien heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

0 reacties

Vrouw gewond na beroving van handtas Bree Rotterdam
Schrijver:

 

Fotograaf : Anouk Krempel 

Rotterdam – Een vrouw is dinsdagavond beroofd van haar handtas door een nog onbekende man op het Bree. Na de straatroof sloeg de dader van de straatroof op de vlucht richting het Sandelingplein. Omdat het slachtoffer mogelijk verwondingen heeft opgelopen bij het incident is een ambulance opgeroepen.
Met diverse eenheden zoekt de politie op dit moment nog naar de dader. De dader is licht getint en is mogelijk nog in het bezit van de tas. Indien u iets gezien heeft kunt u contact opnemen met de politie via 0900-844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!