Lichtgewonde na aanrijding Prins Alexanderlaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Bij een aanrijding op de Prins Alexanderlaan is zaterdagmiddag een persoon lichtgewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing op de taxistandplaats nabij metrostation Alexander. En ambulance is ter plaatse gekomen om één van de inzittenden na te kijken op eventueel letsel, deze hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

Leden van de Verkeers Ongevallen Analyse hebben ter plaatse een onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Wie uiteindelijk de veroorzaker van de aanrijding is geweest zal bepaald worden door de verzekering. Het verkeer heeft geen hinder ondervonden door de aanrijding.

- Advertisement -

Foto’s : John Heijstek

Fotograaf : John Heijstek Fotograaf : John Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd