Uitslaande brand verwoest woning Lede Rotterdam

zaterdag 28 december 2013 10:30

Rotterdam –  Zaterdagochtend omstreeks half tien brak er in een woning aan de Lede brand uit. De brand ontstond op de bovenste etage van de woning en was voor een korte tijd uitslaand aan de achterzijde.

De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat ook de naastgelegen woningen vlam vatte. De bewoners van het pand konden nog voor aankomst van de brandweer zelfstandig naar buiten komen en hebben tijdens het vluchten rook ingeademd. Het ambulancepersoneel heeft een bewoonster nagekeken, zij hoefde echter niet naar het ziekenhuis voor behandeling.

Na een half uur had de brandweer de brand onder controle en vervolgens meester. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk, dit wordt door de hulpdiensten onderzocht. Zowel het pand waar de brand woedde als twee andere woningen hebben forse (brand)schade opgelopen.

Foto’s | Robin Veerman |

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Uitslaande brand verwoest woning Lede Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam –  Zaterdagochtend omstreeks half tien brak er in een woning aan de Lede brand uit. De brand ontstond op de bovenste etage van de woning en was voor een korte tijd uitslaand aan de achterzijde.

De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat ook de naastgelegen woningen vlam vatte. De bewoners van het pand konden nog voor aankomst van de brandweer zelfstandig naar buiten komen en hebben tijdens het vluchten rook ingeademd. Het ambulancepersoneel heeft een bewoonster nagekeken, zij hoefde echter niet naar het ziekenhuis voor behandeling.

Na een half uur had de brandweer de brand onder controle en vervolgens meester. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onduidelijk, dit wordt door de hulpdiensten onderzocht. Zowel het pand waar de brand woedde als twee andere woningen hebben forse (brand)schade opgelopen.

Foto’s | Robin Veerman |

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!