Acrobaat slechts lichtgewond na val van 10 meter tijdens optreden Kerstcircus Ahoyweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een Acrobaat van Kerstcircus Ahoy is zondagmiddag lichtgewond geraakt toen hij tijdens een voorstelling 10 meter naar beneden viel. De eerste voorstelling was om 12:00 begonnen, door nog onbekende oorzaak maakte de Acrobaat tijdens een act de val. 

Alle bezoekers van het Kerstcircus werden naar buiten gestuurd. Het Mobiel Medisch Team kwam met de traumahelikopter ter plaatse om de artiest te behandelen. Het ambulancepersoneel heeft de Acrobaat met beenletsel naar het ziekenhuis vervoerd. Na ongeveer een half uur mochten de bezoekers, die nog aanwezig waren, naar binnen.

- Advertisement -

Om 16:15 zou de tweede voorstelling van het Kerstcircus van start gaan, of deze zal doorgaan is nog niet bekend. Hoe de artiest de val heeft kunnen maken zal worden uitgezocht. Hij heeft slechts twee beenfracturen opgelopen en wordt in het ziekenhuis behandeld.

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -

Gerelateerd