Hond uit woning gered bij felle woningbrand Boris Pasternak-erf Dordrecht

zondag 29 december 2013 15:34

Dordrecht – Bij een felle woningbrand op het Boris Pasternak-erf heeft de brandweer zondagmiddag een hond gered. Omstreeks 15:30 werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand, eenmaal ter plaatse bleek de brand te woeden in een woning waarop er werd opgeschaald naar “gebouwbrand”.

Omdat het niet bekend was of er iemand aanwezig was in de woning werd een ambulance ter plaatse gestuurd, tevens werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Door snel optreden van de brandweer kon het sein “brand meester” al snel worden gegeven, de brandweer controleert op dit moment naastgelegen woningen.

Ten tijde van de brand bleek er niemand meer aanwezig te zijn in de woning, de brandweer heeft een hond uit de woning gered. De brand is ontstaan nadat tuinmeubilair op het balkon vlam vatte door vuurwerk, vervolgens sloeg het vuur over naar de woning. Firma Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen die door de brand is ontstaan.

Foto’s : Danny de Man |Mobiel| & Johan van den Dool

 

 

0 reacties

Hond uit woning gered bij felle woningbrand Boris Pasternak-erf Dordrecht
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Bij een felle woningbrand op het Boris Pasternak-erf heeft de brandweer zondagmiddag een hond gered. Omstreeks 15:30 werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand, eenmaal ter plaatse bleek de brand te woeden in een woning waarop er werd opgeschaald naar “gebouwbrand”.

Omdat het niet bekend was of er iemand aanwezig was in de woning werd een ambulance ter plaatse gestuurd, tevens werd er opgeschaald naar het sein “middelbrand”. Door snel optreden van de brandweer kon het sein “brand meester” al snel worden gegeven, de brandweer controleert op dit moment naastgelegen woningen.

Ten tijde van de brand bleek er niemand meer aanwezig te zijn in de woning, de brandweer heeft een hond uit de woning gered. De brand is ontstaan nadat tuinmeubilair op het balkon vlam vatte door vuurwerk, vervolgens sloeg het vuur over naar de woning. Firma Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen die door de brand is ontstaan.

Foto’s : Danny de Man |Mobiel| & Johan van den Dool

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!