Twee aanhoudingen na steekincident Mauritsweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Zondagochtend is een 19-jarige man uit Berkel en Rodenrijs gewond geraakt nadat hij op de Mauritsweg in zijn arm werd gestoken. Rond 06:30 werden de hulpdiensten gealarmeerd door getuigen die zagen dat een man werd gestoken op straat, het voorval zou zijn ontstaan na een ruzie in een uitgaansgelegenheid.
Met het doorgegeven signalement en een kenteken van de vluchtauto gingen diverse eenheden van de politie opzoek. Op de Westblaak konden agenten de auto met het genoemde kenteken staande houden, de inzittenden zijn aangehouden. De inzittenden, twee mannen van 23 en 24 jaar oud zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Het slachtoffer hoefde niet behandeld te worden aan zijn opgelopen verwondingen, wat de exacte aanleiding tot het steekincident is geweest zal uit basis van getuigenverklaringen en de verklaringen van de verdachten moeten blijken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Derde verdachte aangehouden voor dodelijke schietpartijen Erasmus Mc en Heiman Dullaertplein Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft vandaag een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dodelijke schietpartijen in...

Melding schietpartij blijkt bedreiging, man aangehouden Rotterdam Centraal Station

Rotterdam - Verschillende hulpverleners waaronder de politie en het ambulancepersoneel zijn uitgerukt voor een melding van een bedreiging...

Overval op kledingwinkel Ogér Kruiskade Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 29 November omstreeks 15:03 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een winkel aan de...

Woning onbewoonbaar door mogelijk brandstichting Zaagmolenstraat Rotterdam

Rotterdam - Maandagochtend 27 november rond 12.47 uur is er brand uitgebroken in een woning. De brand is...