Twee aanhoudingen na steekincident Mauritsweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zondagochtend is een 19-jarige man uit Berkel en Rodenrijs gewond geraakt nadat hij op de Mauritsweg in zijn arm werd gestoken. Rond 06:30 werden de hulpdiensten gealarmeerd door getuigen die zagen dat een man werd gestoken op straat, het voorval zou zijn ontstaan na een ruzie in een uitgaansgelegenheid.
Met het doorgegeven signalement en een kenteken van de vluchtauto gingen diverse eenheden van de politie opzoek. Op de Westblaak konden agenten de auto met het genoemde kenteken staande houden, de inzittenden zijn aangehouden. De inzittenden, twee mannen van 23 en 24 jaar oud zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Het slachtoffer hoefde niet behandeld te worden aan zijn opgelopen verwondingen, wat de exacte aanleiding tot het steekincident is geweest zal uit basis van getuigenverklaringen en de verklaringen van de verdachten moeten blijken.

- Advertisement -

Gerelateerd