17-jarige autodief ramt diverse politiewagens tijdens achtervolging A15 Papendrecht

maandag 30 december 2013 12:17

Papendrecht – De politie heeft maandagochtend een 17-jarige jongen aangehouden na een autodiefstal wat leidde tot een achtervolging. Agenten zaten de jongen achterna die in Gorinchem een auto had gestolen en hiermee vandoor ging. De eigenaar van het voertuig alarmeerde de politie die de achtervolging inzette.

Ondanks de diverse stoptekens die hij had gekregen weigerde de jongen t stoppen en ramde meerdere politiewagens en reed op agenten in. Een agent was genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen waar de jongen niet op reageerde. Toen de jongen opnieuw een politiewagen probeerde te rammen raakte hij de macht over het stuur kwijt en crashte op de A15 nabij de Witte Brug in Papendrecht.

Agenten konden de 17-jarige jongen uit Gorinchem direct aanhouden, hij is ingesloten op het politiebureau. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

17-jarige autodief ramt diverse politiewagens tijdens achtervolging A15 Papendrecht
Schrijver:

 

 

Papendrecht – De politie heeft maandagochtend een 17-jarige jongen aangehouden na een autodiefstal wat leidde tot een achtervolging. Agenten zaten de jongen achterna die in Gorinchem een auto had gestolen en hiermee vandoor ging. De eigenaar van het voertuig alarmeerde de politie die de achtervolging inzette.

Ondanks de diverse stoptekens die hij had gekregen weigerde de jongen t stoppen en ramde meerdere politiewagens en reed op agenten in. Een agent was genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen waar de jongen niet op reageerde. Toen de jongen opnieuw een politiewagen probeerde te rammen raakte hij de macht over het stuur kwijt en crashte op de A15 nabij de Witte Brug in Papendrecht.

Agenten konden de 17-jarige jongen uit Gorinchem direct aanhouden, hij is ingesloten op het politiebureau. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!