17-jarige autodief ramt diverse politiewagens tijdens achtervolging A15 Papendrecht

Date:

Share post:

Papendrecht – De politie heeft maandagochtend een 17-jarige jongen aangehouden na een autodiefstal wat leidde tot een achtervolging. Agenten zaten de jongen achterna die in Gorinchem een auto had gestolen en hiermee vandoor ging. De eigenaar van het voertuig alarmeerde de politie die de achtervolging inzette.

Ondanks de diverse stoptekens die hij had gekregen weigerde de jongen t stoppen en ramde meerdere politiewagens en reed op agenten in. Een agent was genoodzaakt om waarschuwingsschoten te lossen waar de jongen niet op reageerde. Toen de jongen opnieuw een politiewagen probeerde te rammen raakte hij de macht over het stuur kwijt en crashte op de A15 nabij de Witte Brug in Papendrecht.

- Advertisement -

Agenten konden de 17-jarige jongen uit Gorinchem direct aanhouden, hij is ingesloten op het politiebureau. Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd