Brand in schutting slaat over naar woonhuis Pleinweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagavond rond half zes werd er aan de Pleinweg een brand gemeld in een schutting. De brandweer kreeg onderweg te horen dat de brand uitslaand zou zijn richting een woonhuis, om deze reden werden meerdere brandweerwagens gestuurd.

Bij aankomst moest de brandweer de voordeur van het woonhuis verwijderen om zo naar binnen te komen. De brand was snel te blussen waardoor het tweede blusvoertuig niet meer noodzakelijk was. De brandweer heeft naastgelegen panden gecontroleerd op mogelijke brandhaarden, deze werden niet gevonden.

- Advertisement -

Omdat het woonhuis schade heeft opgelopen word stichting Salvage ter plaatse gevraagd. De oorzaak van de brand is mogelijk brandstichting.

Foto’s | Robin Veerman |

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd