Flinke rookontwikkeling door keukenbrand Kinkelenburg Dordrecht

Date:

Share post:

Dordrecht – In een woning aan de Kinkelenburg heeft maandagmiddag omstreeks 12:30 een korte maar felle brand gewoed. Door nog onbekende oorzaak brak er brand uit in de keuken van de woning, hierop kwam de brandweer met spoed ter plaatse. De brand veroorzaakte flink wat rookontwikkeling, echter was het vuur snel onder controle.

Bij de brand raakte niemand gewond, wel zijn er vogels uit het huis gered. Wat de oorzaak van de band is geweest is niet bekend, de woning liep door de brand aanzienlijke schade op. Nadat de brandweer de woning grondig heeft geventileerd konden zij terugkeren naar de kazerne.

- Advertisement -

Foto’s : Johan van den Dool

Foto's : Johan van den Dool 30-12-13-Kinkelenburg-Dordrecht-Keukenbrand (2) 30-12-13-Kinkelenburg-Dordrecht-Keukenbrand (3) Foto's : Johan van den Dool

- Advertisement -

Gerelateerd