Update : Politie lost schoten na schietpartij met gewonde Slinge Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Maandagmiddag omstreeks 13:30 is een 34-jarige man uit Rotterdam gewond geraakt na een schietpartij nabij het metrostation Slinge. De man werd door een onbekend aantal daders neergeschoten in zijn been waarna hij gewond raakte. Het Mobiel Medisch Team werd boven de locatie gecanceld omdat de man aanspreekbaar was. 

Na het schietincident vluchtte de schutter(s) in nog onbekende richting weg in een rode auto. Kort hierna werd er een rode auto aangehouden op de Melissantstraat met de kruising van de Slinge. Hierin zaten drie personen die na waarschuwingsschoten van de politie zijn gearresteerd. De politie heeft een plaats delict gevormd, hier zullen diverse sporen worden veiliggesteld. De politie heeft camerabeelden veiliggesteld waarop de schutter te zien was.

- Advertisement -

De verdachten van 26 en 24 jaar, alle uit Rotterdam, worden verhoord op het politiebureau, wie de schutter is geweest zal uit basis van de getuigenverklaringen en het bewijsmateriaal blijken.

Foto’s : Robin Veerman

 

- Advertisement -

Gerelateerd