Bewoners mogen weer na binnen na evacuatie om gaslekkage Oude Binnenweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Diverse woningen zijn maandagavond ontruimd geweest vanwege een gaslekkage aan de Oude Binnenweg. De hulpdiensten kregen rond vijf uur een melding van een gaslucht waarna zij een onderzoek in stelden.

Al gauw gaf apparatuur van de brandweer een hoge gaswaarde aan waarop een paar woningen en een restaurant werden ontruimd. Om half zeven in de avond gaf de brandweer het sein GRIP 1 omdat er meerdere bewoners geëvacueerd moesten worden. Stedin moest de stoep open breken om zo bij de des betreffende gasleiding te komen en had om acht uur het lek gedicht. Pas om kwart voor tien mochten alle bewoners nadat de woningen waren geventileerd, onder begeleiding van firma Joulz naar binnen.

- Advertisement -

De oorzaak van de gaslekkage is onbekend.

Foto : @willemdewolf

BcwBeyGIgAAinGh

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd