Jongen van 14 raakt hand kwijt door Cobra 6 Schiedamseweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Op de Schiedamseweg zijn dinsdagmiddag drie jongetjes gewond geraakt nadat zij een Cobra 6 afstaken. Volgens de politie wilden de jongetjes een spuitbus opblazen wat verschrikkelijk fout ging. Een 14-jarig jongetje raakte hierbij zijn hand kwijt.

- Advertisement -

Het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaatse om de jongen te behandelen en is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Vijf anderen gingen er vandoor. Al snel kreeg de politie een melding binnen dat twee kinderen, 8 en 11 jaar, gewond thuis waren gekomen; de één aan het gezicht en de ander aan zijn been. Zij zijn overgebracht naar het Sofia Kinderziekenhuis. Een vierde gewonde (11 jaar) bleek ook naar huis te zijn gegaan, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De laatste jongen (11 jaar) kwam er vanaf met verschroeid haar.

De politie bekijkt camerabeelden en spreekt met getuigen wat zich nu precies heeft afgespeeld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd