Jongen van 14 raakt hand kwijt door Cobra 6 Schiedamseweg Rotterdam

dinsdag 31 december 2013 13:40

Rotterdam – Op de Schiedamseweg zijn dinsdagmiddag drie jongetjes gewond geraakt nadat zij een Cobra 6 afstaken. Volgens de politie wilden de jongetjes een spuitbus opblazen wat verschrikkelijk fout ging. Een 14-jarig jongetje raakte hierbij zijn hand kwijt.

Het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaatse om de jongen te behandelen en is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Vijf anderen gingen er vandoor. Al snel kreeg de politie een melding binnen dat twee kinderen, 8 en 11 jaar, gewond thuis waren gekomen; de één aan het gezicht en de ander aan zijn been. Zij zijn overgebracht naar het Sofia Kinderziekenhuis. Een vierde gewonde (11 jaar) bleek ook naar huis te zijn gegaan, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De laatste jongen (11 jaar) kwam er vanaf met verschroeid haar.

De politie bekijkt camerabeelden en spreekt met getuigen wat zich nu precies heeft afgespeeld.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen van 14 raakt hand kwijt door Cobra 6 Schiedamseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op de Schiedamseweg zijn dinsdagmiddag drie jongetjes gewond geraakt nadat zij een Cobra 6 afstaken. Volgens de politie wilden de jongetjes een spuitbus opblazen wat verschrikkelijk fout ging. Een 14-jarig jongetje raakte hierbij zijn hand kwijt.

Het personeel van de traumahelikopter kwam ter plaatse om de jongen te behandelen en is hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Vijf anderen gingen er vandoor. Al snel kreeg de politie een melding binnen dat twee kinderen, 8 en 11 jaar, gewond thuis waren gekomen; de één aan het gezicht en de ander aan zijn been. Zij zijn overgebracht naar het Sofia Kinderziekenhuis. Een vierde gewonde (11 jaar) bleek ook naar huis te zijn gegaan, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. De laatste jongen (11 jaar) kwam er vanaf met verschroeid haar.

De politie bekijkt camerabeelden en spreekt met getuigen wat zich nu precies heeft afgespeeld.

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!