Brandweer ontruimd 34 bewoners na grote brand Zocherstraat Rotterdam (video)

dinsdag 31 december 2013 21:12

Rotterdam – Aan de Zochterstraat heeft dinsdagavond een grote brand gewoedt in een gebouw. De brand is op een balkon begonnen en is voor een korte tijd uitslaand geweest.

De brandweer heeft vrijwel direct opgeschaald naar het sein ‘ grote brand ‘ waarop diverse eenheden uit de regio ter plaatse zijn voor bijstand. Brandweerlieden konden de vlammen die uitslaand waren snel doven waarna zij moesten nablussen en de woningen moesten controleren.

De bovengelegen woningen werden direct ontruimd, 34 mensen die geëvacueerd waren werden opgevangen in een naastgelegen restaurant. Met behulp van een hoogwerker zijn diverse mensen uit hun woning gered. De meeste mensen mochten onder toezicht van de brandweer terug naar binnen.

Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s | Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs |     Video : Wendy van Viegen

31-12-13-Zocherstraat-Grotebrand DSC_3281 DSC_3288

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer ontruimd 34 bewoners na grote brand Zocherstraat Rotterdam (video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Aan de Zochterstraat heeft dinsdagavond een grote brand gewoedt in een gebouw. De brand is op een balkon begonnen en is voor een korte tijd uitslaand geweest.

De brandweer heeft vrijwel direct opgeschaald naar het sein ‘ grote brand ‘ waarop diverse eenheden uit de regio ter plaatse zijn voor bijstand. Brandweerlieden konden de vlammen die uitslaand waren snel doven waarna zij moesten nablussen en de woningen moesten controleren.

De bovengelegen woningen werden direct ontruimd, 34 mensen die geëvacueerd waren werden opgevangen in een naastgelegen restaurant. Met behulp van een hoogwerker zijn diverse mensen uit hun woning gered. De meeste mensen mochten onder toezicht van de brandweer terug naar binnen.

Zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s | Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs |     Video : Wendy van Viegen

31-12-13-Zocherstraat-Grotebrand DSC_3281 DSC_3288

 

 

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 3 juli rond 15.45 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Dakotaweg in Capelle aan den IJssel. Wat voor verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is nog onbekend. De hulpdiensten werden groots ingezet waar onder een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!