51-jarige man overleden na afsteken zware vuurwerkbom Medemblik

woensdag 1 januari 2014 02:06

Medemblik – Een 51-jarige man is tijdens nieuwjaarsnacht om het leven gekomen na het afsteken van een vuurwerkbom, een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat hij het vuurwerk zelf had afgestoken. De man raakte zwaargewond  na het afsteken van een vuurwerkbom, ondanks de inspanningen van de hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat het slachtoffer kwam te overlijden. De politie heeft de zaak op dit moment nog in onderzoek, buurtbewoners zoeken steun bij elkaar.

 

 

0 reacties

51-jarige man overleden na afsteken zware vuurwerkbom Medemblik
Schrijver:

 

 

Medemblik – Een 51-jarige man is tijdens nieuwjaarsnacht om het leven gekomen na het afsteken van een vuurwerkbom, een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat hij het vuurwerk zelf had afgestoken. De man raakte zwaargewond  na het afsteken van een vuurwerkbom, ondanks de inspanningen van de hulpdiensten kon niet worden voorkomen dat het slachtoffer kwam te overlijden. De politie heeft de zaak op dit moment nog in onderzoek, buurtbewoners zoeken steun bij elkaar.

 

 

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 3 juli rond 15.45 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Dakotaweg in Capelle aan den IJssel. Wat voor verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is nog onbekend. De hulpdiensten werden groots ingezet waar onder een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!