Aanhouding na beledigen agent bij autobrand Hobo Capelle aan den IJssel (video)

woensdag 1 januari 2014 02:59

Capelle aan den IJssel – Een jongeman kan nieuwjaarsdag uitslapen in een politiecel. De hulpdiensten kregen de melding van een autobrand op de Hobo in Capelle aan den IJssel waarop de politie en brandweer ter plaatse kwamen. Daar stond een grote groep onrust te zaaien waarop agenten zich genoodzaakt zagen om extra eenheden op te roepen. Direct stonden er veel extra agenten ter plaatse die hun collega’s ondersteunden. Één jongen uit het groepje vertoonde hinderlijk en beledigend gedrag.

Na de sommering om weg te gaan en klap met de wapenstok ging de jongen door het lint en werd daarvoor aangehouden door agenten. De brandweer die inmiddels ter plaatse was heeft de autobrand geblust. Handhaving Capelle aan den IJssel heeft ervoor gezorgd dat het wrak is geborgen. De auto is hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken. In de wijk is enige onrust geweest. Zo waren door zwaar vuurwerk een aantal ruiten geklapt.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy & Gino van Viegen

IMG_0276g IMG_0278g IMG_0287g IMG_0280g IMG_0269g IMG_0274g

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanhouding na beledigen agent bij autobrand Hobo Capelle aan den IJssel (video)
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een jongeman kan nieuwjaarsdag uitslapen in een politiecel. De hulpdiensten kregen de melding van een autobrand op de Hobo in Capelle aan den IJssel waarop de politie en brandweer ter plaatse kwamen. Daar stond een grote groep onrust te zaaien waarop agenten zich genoodzaakt zagen om extra eenheden op te roepen. Direct stonden er veel extra agenten ter plaatse die hun collega’s ondersteunden. Één jongen uit het groepje vertoonde hinderlijk en beledigend gedrag.

Na de sommering om weg te gaan en klap met de wapenstok ging de jongen door het lint en werd daarvoor aangehouden door agenten. De brandweer die inmiddels ter plaatse was heeft de autobrand geblust. Handhaving Capelle aan den IJssel heeft ervoor gezorgd dat het wrak is geborgen. De auto is hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken. In de wijk is enige onrust geweest. Zo waren door zwaar vuurwerk een aantal ruiten geklapt.

Foto’s : Jeffrey Jacobs Video : Wendy & Gino van Viegen

IMG_0276g IMG_0278g IMG_0287g IMG_0280g IMG_0269g IMG_0274g

 

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Gewonde bij steekpartij Dakotaweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Vrijdagmiddag 3 juli rond 15.45 uur heeft een steekincident plaatsgevonden aan de Dakotaweg in Capelle aan den IJssel. Wat voor verwondingen het slachtoffer heeft opgelopen is nog onbekend. De hulpdiensten werden groots ingezet waar onder een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!