Man (44) uit Berkel en Rodenrijs komt om het leven na schietpartij op de Dokkummerstraat (video)

Date:

Share post:

Berkel en Rodenrijs – Een schietpartij heeft woensdagavondrond kwart over zeven voor onrust gezorgd op de van Dokkummerstraat in Berkel en Rodenrijs. Een 44-jarige man uit dezelfde plaats werd daar op straat tussen de auto’s en een paar woningen neergeschoten. Hij raakte dusdanig zwaargewond dat het Mobiel Medisch Team en de brandweer uitrukten om medische hulp te verlenen. Reanimatie mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie heeft de gehele straat afgezet.

Veel mensen waren thuis en hebben de schoten mogelijk gehoord. Zij zijn direct een buurtonderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft een sporenonderzoek gestart. Daarbij werd onder andere gebruik gemaakt van speurhonden. De politie startte direct een speurtocht naar een verdachte. Getuigen gaven aan dat er één dader was die in de richting van de Oostmeerlaan was gevlucht. Bij de zoektocht werd onder andere gebruik gemaakt van de politiehelikopter. Tot zover bekend is er geen verdachte aangehouden.

- Advertisement -

UPDATE

Inmiddels is bekend geworden dat het 44-jarige slachtoffer van de liquidatie in de Dokkummerstraat een medewerker is van GGZ inGeest. Het slachtoffer, de 44-jarige Rob Zweekhorst werd tijdens het uitlaten van zijn hond door een nog onbekend persoon doodgeschoten. Buurtbewoners en familieleden zijn geschokt na de gewelddadige dood .

Foto : Jeffrey Jacobs / Video : Wendy van Viegen

 

 

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd