Jongens gooien vuurwerk bij buren in kelderbox De Klerkstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Woensdagavond hebben vier jongens aanzienlijke schade veroorzaakt nadat zij vuurwerk een kelderbox ingooide in De Klerkstraat. De brandweer kwam met spoed ter plaatse nadat er een explosie werd gehoord door buurtbewoners. Uit een onderzoek bleek dat de explosie vuurwerk bleek te zijn die een kelderbox was ingegooid.

Een bewoonster van de flat zag na de explosie twee buurjongens weglopen, eerder zouden zij ook al vuurwerk hebben afgesloten in de hal van de flat. De politie heeft diverse getuigenverklaringen opgenomen, zij zullen onderzoeken of de buurjongens daadwerkelijk het vuurwerk hebben gegooid en zo nodig de schade op hun verhalen.

- Advertisement -

Foto’s : Joëy Heijstek

01-01-14-DeKlerkstraat-Rotterdam-GebouwbrandFotograaf : Joëy HeijstekFotograaf : Joëy Heijstek Fotograaf : Joëy Heijstek

- Advertisement -

Gerelateerd