Kind gewond na bomaanslag op woning Eoceenstraat Heerlen

Date:

Share post:

Heerlen – Woensdagavond is een kind gewond geraakt bij een bomaanslag op een woning in de Eoceenstraat. Omstreeks 19:00 ontplofte het projectiel voor de deur van de woning, door de explosie snuivelden meerdere ruiten van woningen in de straat. Een kind wat op het moment van de explosie aanwezig was in de woning werd geraakt door rondvliegend glas, deze is behandeld door ambulancepersoneel.
Op een familielid van de bewoners zou enkele weken geleden ook al een aanslag zijn gepleegd, hierbij zou iemand in zijn been zijn geschoten. Buurtbewoners zijn zeer geschokt na de aanslag, de politie uit Limburg onderzoekt op dit moment de zaak. Of deze aanslag iets te maken heeft met het schietincident zal worden uitgezocht.

- Advertisement -

Gerelateerd